Varhaisjakaja, Turku ja lähikunnat


Lounais-Suomen Tietojakelun varhaisjakelussa on Turussa ja lähikunnissa tarjolla työtä, joka jättää päivät vapaaksi opiskelulle, harrastuksille tai elämästä nauttimiselle.

Jakajana työskentelet 3–5 tuntia yössä ja työaikasi sijoittuu aamuyölle n. klo 01–06 väliselle ajalle. Jakajan työ on sanomalehtien ja osoitteellisen postin jakelua määrätyllä jakelureitillä. Töitä tehdään pääsääntöisesti kuusi yötä putkeen, jonka jälkeen on aina kaksi yötä vapaata.

Turussa jakelua tehdään runsaasti työnantajan polkupyörällä, mutta tarjolla on myös reittejä omalla tai työnantajan autolla. Turun ulkopuolella vaatimuksena on aina ajokortti ja osalla reiteistä myös oma auto. Oman auton käytöstä maksamme kilometrikorvauksen 0,53 e/km.

Käytössämme on tuntipalkka, joka määräytyy Teollisuusliiton ja Medialiiton välisen jakelua koskevan työehtosopimuksen mukaan. Uuden jakajan keskimääräinen tuntiansio lisineen on noin 12 e/t. Työsuhteen aluksi saat palkallisen koulutuksen päivällä sekä opastuksen omille reiteillesi yöllä.
 
 Tarjoamme:

- Kattavan perehdytyksen ja vakituisen tai halutessasi määräaikaisen työn

- Pysyvän työrytmin, joka helpottaa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista

- Liikunnallisen ja itsenäisen työn

- Palkan lisäksi 900 euron perehtymisrahan ensimmäisen yhdeksän kuukauden aikana

- TS-Yhtymän henkilöstöedut, esimerkiksi Turun Sanomien tilaus ja kuntoiluedut


Odotamme:

- Täysi-ikäsyyttä

- Kohtuullista fyysistä kuntoa

- Huolellista ja vastuullista otetta työhön

- Sopeutumista yötyöhön
 

Voit lähettää hakemuksen alla olevasta "Jätä hakemus" -napista. Emme valitettavasti pysty käsittelemään sähköpostiin lähetettyjä hakemuksia.

Lounais-Suomen Tietojakelu Oy hoitaa sanomalehtien ja osoitteellisen postin varhaisjakelua Lounais-Suomessa kaikkiaan 25 kunnan alueella. Lounais-Suomen Tietojakelun Turun alueen varhaisjakelussa työskentelee noin 350 jakajaa. Lounais-Suomen Tietojakelu Oy kuuluu media- ja graafisen alan TS-Yhtymään.


Hakuaika alkaa: 03.11.2023 07:00Hakuaika päättyy: 30.11.2023 23:59

Jaa ilmoitus